Angel Wing Heart assalamualaikum..meet wannyletto.blogspot.com.. (^_^,): berposing VS mencari idea untuk projek art

Saturday, 18 February 2012

berposing VS mencari idea untuk projek art


Assalamualaikum warahmatullah..
alright..semalam wanny and kawan2 wanny keluar jalan2 makan angin..ecehh!
tak adala keluar jalan2 makan angin sangat..sebenarnya keluar pun nak mencari idea untuk projek art kami nie..mana la tahu dapat ilham kan..sekali nak buat research untuk tajuk folio seni stpm 2012 -->'KEMELUT' kami nie..

okay..destinasi pertama kami ialahhhh-->BALAI SENI LUKIS NEGARA..dah tu jela tempat yang sangat bersangkut paut dengan art..okay...teruja sangat tengok lukisan2 pelukis terkenal..cantik gilaa..!dengan kanvasnya yang sebesar2 alam..tak tahu nak cakap camna..teknik yang digunakan pun smart la..ada teknik glazing,guna teknik brush...and macam2 la..yang arca diorang buat pun cantik..teliti habis la cara pembuatannya..

Kami pun paling tak dapat jugak idea untuk nak touch bilik galeri kami(pameran bulan3) nie..wah2..excited2!Fauziah Ashaari penulis novel terkenal Ombak Rindu yang tip top sekarang nie pun kami jemput jugak nanti untuk pameran galeri kami nie..pelukis2 terkenal..

alahaii..tapi takut la jugak kalau sesi kritikan nanti..wanny punya lukisan pun tak adala cantik mana...tak tahu nak touch up celah-bedah mana lagi lukisan sunflower nieyh..risau jugak nie..pamerannya lagi sebulan lebeyh maaaa!!!!wah..takut2..jangan ditanya soalan2 yang bukan2 sudah..kalau tak,hahahaha..memang berak kapur la nanti jawapnya kan..hehe..sayang..kami tak dapat nak snap picture lukisan2,arca2 and macam2 lagi yang ada dekat balai seni lukis..NOT ALLOWED!!sedeyh2...

tak pela..sebabkan tak dapat nak snap gambar2 lukisan2..kami pun bersnapping2 gambar sendiri..haha..syok sendiri..okay..semua muka adalah sikit2 ikut kriteria untuk nak letak dekat kulit muka magazine..haha..TAPI KENA REJECT..hehe..


1..2..3..4..smile!!okay..cantik,,mengikut ketinggian.. :)
muka loyar cantik...kuangkuang..he
kiri : iera muka suci dan mulus.. kanan : dayah lau berposing memang suka.. :)
hero2 malaya
okay..mereka sangat sweet..love them..
muka kalian sangat comel time nieyh..serious tak tipu.. :)
love my gurlz so much..muachxx!!
wanny ngan aiman baju da ngam da..dayah ngan umar baju xsecocok laa..he
smileeeeeeeeeeee.. :)
u guys so sweet.. :)
girl2feriend saya ne hot kan????weeee.. 
sweet..fullstop!
yummy2!aiskrim2..
baim wong makan aiskrim macam nak menyanyi..ala2 pegang mikrofon gitu..he
see..my nora elena nie kalau dah suruh berangan no1..
weeeeeeeweeeee.. :)
senyuman paling manis untuk setakat nieyh..he
okay..saat berposing sorang2..tiba2 orang dekat belakang sibuk nak interframe sekali..he

p/s : balik semua terlentang atas katil sebab kepenatan..tapi seharian enjoy.. :)

No comments:

Post a Comment