Angel Wing Heart assalamualaikum..meet wannyletto.blogspot.com.. (^_^,): dua hari yang sangat penat but AWESOME..

Thursday, 9 February 2012

dua hari yang sangat penat but AWESOME..

Assalamualaikum pembuka kata..hehe..

setelah beberapa hari tak mengupdate blog..hari ni baru berpeluang nk mencoretkan something..sangatlah sibuk tak terkata..nama pun dah 6 ATAS,banyak benda yang kena buat..folio seni nye tajuk folio dah keluar..-->KEMELUT tajuk dia..haha..memang sangat berkemelut lah kami satu kelas nak mencari idea2 untuk skop kajian kami..tapi

TAPI,sebelum nak melompat cakap fasal folio seni..bulan 3 nie kitorang ada pembukaan galeri seni..ni sebenarnya projek budak2 art macam kami ni untuk tahun 2012,sambil nak realisasikan harapan cikgu nak bukak galeri seni..sebab tu la selama cuti 4 hari dari sabtu sampai selasa sempena cuti MAULIDUR RASUL & THAIPUSAM..kami pun cuti tao..huahuaa..kerja2 sekolah pun memang 'berdating' lah dengan kitorang..tak nak berenggang walaupun sekejap...bak kata fazilah(my bestie)..STRESS2! sambil muka tersenyum--> (^_~,) hehe..oleh sebab cuti,kami pun buat la survey2 dekat certain tempat untuk nak touch up galeri kami yang comel tuh..hehe..

hari SABTU kononnya nak buat survey,tapi menerewang habis...haha..menerewang is jalan2 sambil makan sambil makan angin...hehe...



gadis belah kiri yang cantik manis ialah my BESTIE(hidayah mohamad)..admins kanan..



my BESTIE yang comel(fazilah)..

okay..nie ibrahim..kitorang suke sangat panggil dia baim wong or cina apek..haha..mata sepet sangat..kawan yang paling lama since primary school until now.. :')
------------------------------------------------------------------

hari ahad yang sangat best!mulanya pergi majlis perkahwinan abang classmate kitorang..and lepas tuh..yahh!start our teip to-->MUZIUM NEGARA jew..hehe..nak buat survey sikit..tapi posingnye,masing2 tak nak kalah..wanny sakit kaki..sebab dekat wedding terpele'ot!jatuh tao.,malu2..so kaki da bengkak..nak bergambar pun agak2 nak tak nak jew..hehe


mereka nie memang sangat sweet sentiasa..


haha..comel tak sayang2 kita nie..he




okay..pic tak cantik..tangan nak buat peace tapi dah gone..he..blur2..nie senanye amek 
dekat kawan nye file pic..huahuaa..


antara gambar di MUZIUM NEGARA yang sempat diambil..



cantik sangat dalam nie...faz cakap dia nak kahwin dekat sini..hehe..insyaAllah...aminn..


nie kerusi khatib okay..unik..


al-Quran lama dari China..walaupun dah lama sangat al-Quran nie,tulisan masih jelas..

ukiran at atas nie memang cantik..teliti habis la cara pengukirannya..


nie barangan hiasan kepala wanita zaman dulu tao..


cantik kan..hiasan wanita..




suka sangat tengok pasu noe..antik!lau letak satu dekat rumah..huahuaa..sukanya!!




setakat nie tak pernah lagi jumpa sikat macam nie...and sikat nie sangat unik..


okayyy..tak banyakk sangat nak letak gambar..tapi nie selama dua hari kami pergi survey..walaupun penat dan terkulai layu bila balik ke rumah..haha..sangat berbaloi..n best..sayang korang sangat2..

p/s: to baim wong..sorry yew..kita amek gamba2 nie dekat album photo awak..hahaa..nak cakap nie..thank u..thank u..arigatogozaimas!he.. (^_^,)

No comments:

Post a Comment