Angel Wing Heart assalamualaikum..meet wannyletto.blogspot.com.. (^_^,): this is what we call "TRUE FRIENDSHIP"..

Friday, 17 February 2012

this is what we call "TRUE FRIENDSHIP"..



Assalamualaikum pembuka kata..
 kawan tu sebenarnya ialah someone selain family yang ley buat kita ketawa bagai nak pecah perut..
seriously sebenarnya datang sekolah tadi mood dah terbakar habis sebab break kereta yg ketat bagai nak gila..!
and sekali dengan orang test JPJ tu..huahuahuahaaa..sedeyh2..sumpah sedeh..kalah heartbroken..putus cinta pun tak macam nie..ahhhh..tak boleh nak dengar perkataan FAIL drpd mulut org JPJ tu..sangat sedeh... :'(

kalau boleh curi kereta test JPJ tu..dah lama buat!biar wanny jew yang buat test sendiri..penat menunggu putera raja datang menjemput satu hal..pagi datang petang baru dapat drive..huahuahua..memang bermain dengan emosi la kan jawabnye..sedeyh2..okay2la..malas nak cakap pasal MOOD TERBAKAR nie..hermhermmm..

Tak tahu kenapa sehari tak datang sekolah rindu yang teramat sangat dekat kawan2 tercinta wanny nie..admit yang saye rindu awak2 wahai kawanku..!kiss sikit!opppss..sorry2..tlebeyh suda.. :) datang sekolah dengar segale story-mory diorang mang nak pecah perut ketawa..ada jugak citer sedeh..biasela..hidup nie kalau tak ada masalah..bukan hidup lah namanya..cuma kita nie kuat@tak kuat jew nak mengahadapi dugaan2 nie..wanny sendiri pun kadang2 tak kuat jugak..tapi..kena jugak buat kuat..

tak tahu kenapa dah lepas citer2 kelakar..kami share la pulak cerita sedeh..orang kata masalah kami..hermm..mang dalam 4orang la yang menangis termasuk lah wanny..disebabkan masing2 nak hilangkan tension..hehe..nak tahu kitorang wat apa???MAIN BOLA BALING!!hehe..

hahaa..macam2 skill la yg jumpa..AIN yg terkenal dgn trademark AUMMMM dia tak habis2 dgn ktawe mngilai dia..and ain takut bola..!hahaa..fazilah..hahaa..buat aksi mengancam!!memang budak lelaki tak tidur malam laa faz diorang ingat aksi kau..hidayah and azimah excited pukul bola..ayu2 bila dah jumpa bola hilang segala keayuan..hehe..budak2 lelaki????hermm..main memang best!!husna boleh kata pemain cemerlang jugak tadi..baim wong main bola menakutkan..macam nk goda orang..hahaa..lau main depan mana2 pelancong..adoiii..lari lintang-pukang diorang tengok baim wat aksi mengancam..SESUAI sangat dengan faz..umar pun tak kurang hebatnya..main best..ridzuan pun main leyh tahan..tapi...hermmm..sesi memerli si SUDU dengan si GARFU pun tak nak kalah diorang nie.."malunye aku!!!"orang kata kalau ada bantal dekat situ..memang aku dah sorokkan dah muka aku dekat bantal..kena bahan kaw2 tadi!!..hehee..

masing2 enjoy main..tak tahu laa kenapa..rasa sedeh..tahun nie tahun last..lpas stpm nie mang dah tak menjejakkan kaki dekat sekolah dah..seriously..dalam ketawa and senyum sebenarnya sedeh juga..sebab i'm gonna miss that time..surely i'll miss them..selama dr form1 until form5..rasa form6 paling bermakna laa..sebab terasa makna persahabatan tu..sangat bersyukur ada kawan macam diorang..yang care each other..

sebenarnya gambar yang berkaitan dengan entry kali nie tak ada..ada dalam fon iera sepet..so nie download drpd fb..gambar time kami BBQ bulan satu aritu..tak pela..janji ada gambar my sayangs2 nie.. (^_^,)

dari kiri: hidayah,wanny,zimah,nadzirah..

dari kiri : nadzirah,wanny,hafifah,ain,fazilah,iera,azimah
belakang : baim wong(hehe),dayah..

sesi anak gadis & anak teruna memasak..hehe

hero2 kite memanggang ayam..hasilnya ayam hangit..hehe..telan jewla..

budax comel menggaul sos

baim wong khusyuk buat kerja..sapu tangan at leher tu xnak lepas..

ayam yang dipanggang..sedap2...

ini budak kalau suruh berposing no1..haha..
kiri : dayah.. kanan : ain

muka penat berhempas-pulas dengan bahang arang..

kalau suruh berposing yang memandang ke masa hadapan..memang razak la orangnye

selesai makan..sesi mencuci pinggan mangkuk and tempat2 memasak la..weeee

okay..last but not least..wanny berphotoshoot dengan pn.huda.. :) sibuk jeww..he

p/s : to all of my sayangssszz..
---> TRUE FRIENDS ARE NEVER FAR APART..MAYBE IN DISTANCE,BUT NOT IN HEART.. :)

2 comments: